Főoldal

Rólunk

  Vanguard az állványok, fényképezőgép táskák és tokok, kiegészítők globális gyártója megérkezett Magyarországra, 23 év szaktudással a háta mögött.

Termékeik nemzetközileg elismertek és innovatívak. Ugyan a Vanguard nem gyárt sem fényképezőgépet, sem objektívet, mégis sokan ismerik, használják termékeit – táskákat, tokokat, állványokat, távcsöveket. A negyedszázados tapasztalattal bíró márka rendszeresen nyeri el a nevesTIPA kitüntetéseket termékeivel. Az egyre szélesedő hazai kínálatban a kezdőktől a haladó amatőrökön át a profikig mindenki megtalálja majd a számítását, legyen szó állványról vagy táskáról.

Táskái közül elsősorban a nagyon ügyes, bár nem éppen olcsó UP-Rise szériát érdemes kiemelni, ami 2010-es TIPA díjjal büszkélkedhet. A sorozatban övre, vállra és hátra vehető darabok is találhatóak, van egy közös jellemzőjük: egy mozdulattal bővíthető a kapacitásuk. Nagyon tartósak, sok ötletes részletmegoldással. A hátizsákokat például úgy alakították ki, hogy egy oldalsó nyíláson keresztül pillanatok alatt elővehessük a fényképezőgépünket. Mert ugye a legjobb téma mindig akkor adódik, amikor éppen elpakoltuk a masinát.

Copyright © 2011 - 2013, Vanguard Magyarország