Főoldal

Vanguard Veo 3 GO 235AB alu. állvány gömbfejjel

Vanguard Veo 3 GO 235AB alu. állvány gömbfejjel
  • Típus Állvány + Állványfej
  • Méret 1360 mm

A VEO 3 GO 235AB egy ultrakompakt és könnyű alumínium utazóállvány Arca-Swiss-kompatibilis gömbfejjel, szelfibotként is használható, összecsukható lábbal, és okostelefon-adapterrel. Ráadásul a Bluetooth távkioldó maximális sokoldalúságot nyújt MILC és DSLR kamerák, de még okostelefonok számára is.

- Mindössze 33 cm-re összecsukható, és a súlya csak 1,22 kg a maximális hordozhatóság érdekében
- 1,36 m-re kinyújtható, maximális teherbírása pedig 4 kg
- Gyorsan és könnyen monopoddá alakítható, így 1,38 m-re nyújtható
- Arca-Swiss-kompatibilis T-50 gömbfej független pásztázózárral
- Megfordítható középoszlop, vagy használja az alacsony szögű adaptert alacsony szögű, vagy makrófotók készítéséhez
- Három könnyen beállítható lábszög (21°, 50° és 80°) a maximális stabilitás érdekében bármilyen terepen
- Gyorsan beállítható és könnyen tisztítható csavaros zárak
- Gumi és tüskés lábakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű telepítést különböző terepeken
- Behúzható horog ellensúllyal bővítéshez az extra stabilitás érdekében
- Állványtáskát mellékelve
- Megfordítható menet, amely lehetővé teszi 1/4 vagy 3/8 hüvelykes menettel ellátott fejek könnyű rögzítését
- Tartalmaz egy okostelefon csatlakozót bármilyen, akár 86 mm széles okostelefonhoz
- A Bluetooth távkioldó lehetővé teszi a monopod lábának szelfibotként való használatát

A Vanguard VEO 3 GO 235AB egy ultrakompakt és könnyű, 5 szekciós alumínium utazóállvány-készlet kompakt gömbfejjel, amely akár 4 kg-os kamerák kezelésére optimalizált. A maximális hordozhatóság érdekében ez az utazóállvány mindössze 33 cm-re összecsukható, és a súlya csak 1,22 kg. Ez megkönnyíti a csomagolást bármilyen útra, bárhová utazik is a világon. Azért ne tévessze meg a mérete. Hordozhatósága ellenére ez a többfunkciós utazóállvány sokoldalú megoldást nyújt minden fotós számára.

Ez az utazóállvány lehetővé teszi alacsony szögű vagy egyszerű makróképek készítését is vagy a 2 szekciós oszlop megfordításával, vagy a mellékelt alacsony szögű adapter csatlakoztatásával. Ezt a funkciót a három könnyen beállítható lábszög (21°, 50° és 80°) fokozza, amelyek lehetővé teszik az állvány beállítását a maximális stabilitás érdekében bármilyen terepen. Ha nincs szüksége állványra, másodpercek alatt behajthatja a lábait, és a központi oszlophoz rögzítve monopodot, vlog-botot vagy szelfibotot hozhat létre.

A gyorsan beállítható csavaros lábzárak lehetővé teszik az állvány másodpercek alatt történő telepítését, minimalizálva annak kockázatát, hogy akár egy röpke pillanatról is lemaradjon. Ezenkívül ezeket a lábzárakat úgy tervezték, hogy könnyen szétszerelhetők, tisztíthatók és összeszerelhetők legyenek, lehetővé téve az állvány felállítását a tengerparton vagy piszkos körülmények között azzal a tudattal, hogy könnyedén megtisztíthatja őket, amikor hazaér. Az állványhoz választható gumi vagy tüskés lábak is tartoznak, amelyek lehetővé teszik a körülményeknek megfelelő legjobb beállítás kiválasztását. Szeles az idő? Semmi probléma. Egyszerűen rögzítsen egy kameratáskát vagy ellensúlyt a középső oszlop alján található behúzható horogra.

A T-50 gömbfej lehetővé teszi bármely Arca-Swiss-kompatibilis gyorskioldó lemez használatát (QS-64 mellékelve). A T-50 gömbfej ergonomikus zárógombbal rendelkezik, amely megkönnyíti a fej rögzítését még hideg és nedves körülmények között is, amikor kesztyűre van szükség. Annak érdekében, hogy a fotózás beállítása közben ne csavarja ki a fejet véletlenül, a fej olyan csavarokkal van rögzítve a középoszlophoz, amelyek lehetővé teszik a magabiztos pásztázást.

Ha a legtöbbet akarja kihozni okostelefonos fényképezőgépéből, ez az utazóállvány-készlet tartalmaz egy okostelefon csatlakozót bármilyen, akár 86 mm széles okostelefonhoz. A stabilitás maximalizálása érdekében (vagy hogy lehetővé tegye a monopod szelfibotként való használatát) van rajta egy Bluetooth távkioldó is, így a fénykép készítésekor nem kell megérintenie a telefont.

Copyright © 2011 - 2013, Vanguard Magyarország