Főoldal

Vanguard Veo 3T+ 264CB karbonállvány gömbfejjel

Vanguard Veo 3T+ 264CB karbonállvány gömbfejjel
  • Típus Állvány + Állványfej
  • Méret 1560 mm

A Vanguard VEO 3T+ 264CB egy rendkívül sokoldalú karbonszálas utazóállvány, amely mind a hordozhatóság, mind a sokoldalúság terén magasabbra teszi a mércét.

A könnyen kezelhető többszögű középoszlop (Multi-Angle Central Column - MACC) szinte 360°-ban tetszőleges irányban mozgatható, így bármilyen fotózási stílushoz tökéletes. A 3 könnyen beállítható lábszöggel kombinálva másodpercek alatt könnyedén válthat makróról tájképre, vagy a tökéletes szögbe a tökéletes felvételhez.

A többszögű középoszlop a mellékelt VEO+ MA1 adapterrel párosítva többszögű tartóként is használható, lehetővé téve további felszerelés csatlakoztatását, hogy a legtöbbet hozhassa ki fényképéből anélkül, hogy extra állványt kellene cipelnie. Egyszerűen állítsa be a többszögű középoszlopot a kívánt pozícióba, csúsztassa fel a VEO+ MA1-et, rögzítse a helyére, és máris hozzáadhatja a mikrofont vagy a világítóegységet. Míg a tartozékok közvetlenül a VEO+ MA1-hez adhatók az 1/4”-es menettel, a legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy használjon egy további fejet, amely nagyobb irányítást biztosít.

- 15 kg maximális terhelhetőség
- Arca-kompatibilis VEO 2 BH-160S kéttengelyes gömbfej
- A többszögű középoszlop 360°-ban mozgatható bármely irányba, és a mellékelt VEO+ MA1 segítségével Multi-Mounttá alakítható
- 3, könnyen beállítható lábszög
- Rapid Set (gyorsan beállítható), Easy Clean (könnyen tisztítható) Twist (elcsavarható) zárak
- Akár 1,6 m magas monopoddá alakítható
- 3/8”-es menet az fedél oldalán
- 48 cm-re összecsukható a maximális hordozhatóság érdekében
- Súlya fejjel együtt 2275 g (csak állvány 1765 g)
- 156 cm-re nyújtható

Copyright © 2011 - 2013, Vanguard Magyarország