Főoldal

2015. 03. 27. Vanguard VEO sorozat - utazó életmódot folytató fotósok számára


A fotó-video eszközök gyártásában világelső Vanguard, bejelentette legújabb szériáját, a VEO családot, mely kifejezetten utazásra szánt állványokat, monopodokat és táskákat tartalmaz. A hangsúly a könnyű és tartós anyagokon van. Az új Vanguard VEO sorozat tagjai ultrakompakt kialakításuknak, könnyű súlyuknak és egyszerű használatuknak köszönhetően kiváló kiegészítői az utazó életmódot folytató fotósok felszerelésének.


A VEO állványok az új megfordítható középoszlopuk és szuperkompakt méretük miatt kimondottan utazóbarátnak mondhatóak. Az 5 szekciós lábai 3 szögben rögzíthetőek, bármilyen terepviszonynak megfelelnek, mivel a lábak végei gumírozott és tüskés állapot között gyorsan változtathatóak. Az innovatív megoldások lehetővé teszik, hogy villámgyorsan reagáljunk a természet rezdüléseire fotózás közben. 


Az állványok mindegyike extra erős láb-zárakkal van felszerelve, ezzel együtt a VEO monopodok a kategóriájukban a legmagasabb teherbírású állványok.  VEO táskák kiemelt szerepet töltenek be a különböző állványok zökkenőmentes szállításában. A VEO család minden egyes tagja ideális választás olyan fotósoknak, akik minimálisra szeretnék csökkenteni a poggyászukat, de fotós rugalmasságukat, gyorsaságukat és pontosságukat maximalizálni szeretnék.


Klikkelj a képekre a további részletekért!

A Tripont kínálatában minden Vanguard terméket megtalálsz, továbbá az üzletünkben bármikor ki is próbálhatod őket, hogy el tudd dönteni, melyik illik hozzád, a fotózási és utazási szokásaidhoz a legjobban.

 

Copyright © 2011 - 2013, Vanguard Magyarország