Főoldal

Vanguard Veo Travel 21BL kék/khaki

Vanguard Veo Travel 21BL kék/khaki
  • Típus Fotós válltáska
  • Anyag Nylon, Poliészter
  • Méret 290 mm x 130 mm x 230 mm (külső)

A VEO TRAVEL 21 az ideális kompakt és stílusos válltáska CSC-hez (kompakt rendszerkamerához) rögzített zoom-objektívvel, 1-2 további objektívvel, kiegészítőkkel, és egy mini tablettel, amelyek mind könnyen hozzáférhetők, és biztonságosan védettek.

- Min. a max.-ért - minden amire szüksége van egy kompakt válltáskában
- Mindig védett - jól párnázott belső és elosztók
- Kettős biztonság - gyors lezárás cipzárral, és biztonságos lezárás csatos fedlappal
- Napi ki, napi be - mindennapi válltáskává alakítható
- Kényelmes viselet - állítható vállpánt
- Digitálisan orientált - tárol egy mini tabletet
- Inkognitó - senkinek nem kell tudnia, hogy ez egy kameratáska
- Klasszikusan stílusos - dizájnnal beoltott funkcionalitás
- Két kifinomult színkombinációban érhető el: fekete/khaki és kék/khaki

A VEO TRAVEL 21 kompakt és stílusos válltáska, amely megbízható társnak fog bizonyulni utazás során napról napra, és amikor szabadságon van, mindig keresve a következő emlékezetes képet.

A VEO TRAVEL 21 úgy lett tervezve, hogy kövesse a kameragyártók által felállított trendet, minimalista klasszikus stílust befogadva, és felülmúlhatatlan felszerelésvédelmünkkel és beállításunkkal megfűszerezve, így remek megjelenésű és funkcionális táskát nyújtva jól párnázott főrekesszel, amelyben kényelmesen elfér egy zoom-objektívvel felszerelt CSC (kompakt rendszerkamera), 1-2 további objektív, más fontos kiegészítők, és még egy mini tablet is.

A VEO TRAVEL 21 tökéletesen elvegyül, és lehetővé teszi, hogy zavartalanul magába foglalja a fotográfia iránti szenvedélyét, mivel nem ordít róla, hogy kameratáska, és könnyedén stílusos, tágas, és kényelmes mindennapi válltáskává alakítható az elosztók kivételével, és a felszerelés otthon hagyásával.

Copyright © 2011 - 2013, Vanguard Magyarország