Főoldal

Vanguard Veo Travel 41BK fekete/khaki

Vanguard Veo Travel 41BK fekete/khaki
  • Típus Fotós hátizsák
  • Anyag Nylon, Poliészter
  • Méret 310 mm x 125 mm x 420 mm (külső)

A VEO TRAVEL 41 az ideális kompakt és stílusos hátitáska CSC-hez (kompakt rendszerkamerához) rögzített zoom-objektívvel, 2-3 további objektívvel, kiegészítőkkel, és egy tablettel, amelyek mind könnyen hozzáférhetők, és biztonságosan védettek.

- Min. a max.-ért - minden amire szüksége van egy kompakt hátitáskában
- Mindig védett - jól párnázott betét és elosztók
- Kettős biztonság - gyors lezárás cipzárral, és biztonságos lezárás csatos fedlappal
- Napi ki, napi be - mindennapi hátitáskává alakítható
- Kényelmes viselet - állítható pántok
- Digitálisan orientált - tárol egy mini tabletet
- Inkognitó - senkinek nem kell tudnia, hogy ez egy kameratáska
- Klasszikusan stílusos - dizájnnal beoltott funkcionalitás
- Két kifinomult színkombinációban érhető el: fekete/khaki és kék/khaki

A VEO TRAVEL 41 kompakt és stílusos hátitáska, amely megbízható társnak fog bizonyulni utazás során napról napra, és amikor szabadságon van, mindig keresve a következő emlékezetes képet.

A VEO TRAVEL 41 úgy lett tervezve, hogy kövesse a kameragyártók által felállított trendet, minimalista klasszikus stílust befogadva, és felülmúlhatatlan felszerelésvédelmünkkel és beállításunkkal megfűszerezve, így remek megjelenésű és funkcionális hátitáskát nyújtva jól párnázott kamerabetéttel, amelyben kényelmesen elfér egy zoom-objektívvel felszerelt CSC (kompakt rendszerkamera), 2-3 további objektív, más fontos kiegészítők. Belül találni fog még egy párnázott tablettokot, és egy függő zsebet a személyes tárgyainak.

A VEO TRAVEL 41 tökéletesen elvegyül, és lehetővé teszi, hogy zavartalanul magába foglalja a fotográfia iránti szenvedélyét, mivel nem ordít róla, hogy kameratáska, és könnyedén stílusos, tágas, és kényelmes mindennapi hátitáskává alakítható a betét kivételével, és a felszerelés otthon hagyásával.

Copyright © 2011 - 2013, Vanguard Magyarország